drag me to hell kritik!

ey, syster kommer med att vi ska se drag me to hell, och självklart blir jag skit pepp för att den verkar ju så grymt bra, vi går ner och sätter på den sammtidigt som vi är rädda för att ha hört att filmen är skiit läskig...
”Drag me to hell” handlar om Christine, en ambitiös kvinna som arbetar på bank. Hon konkurrerar med en dryg streber om att bli biträdande chef och bankdirektören förklarar att den som får jobbet måste vara beredd att fatta svåra beslut. Därför säger hon nej när en tant kommer in och ber om anstånd med betalningen på huslånet. Tanten blir hemlös och hämnas genom att kasta en förbannelse över Christine. Om tre dagar kommer Lamia, en demon känd som Den Svarta Geten, att släpa henne till helvetet.

HALLÅ, vad är detta!?
det possetiva med filmen var att den hade mycket chock scener och idéen var bra, men en skräck film om en gammal kärring som knappt kan stå upp och gillar munnar, en get som börjar tala och flugor som flyger in i näsan på folk... hur bra är det från skala 1-10.
men om man tänker efter på dagens "skräck" filmer så ger jag la denna en 5;a och jag rekomenderar den om man är lätt skrämd eller om man har filmbrist.

dagens citat; hörde du det, den är för tråång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0